8600 Siófok

Jégverem u. 10/b. Hungary

+36 30 526 5624

24/7 Customer Support

OUR EUROPEAN PARTNERS

ICE'N'GO IN EUROPE

"Ezek az ízek fantasztikusak!" érdekesek!" különlegesek!"

Kiwi, ananász, kék szőlő és a narancs miatt lett mindenki nyári kedvence ez a különlegesen hűsítő, friss jégkrém. Zsírmentes, laktóz mentes, vegán nyári íz!

Színes, illatos, semmihez sem fogható!
Az érdekes és játékos ízű rágógumi  gyerekek és a felnőttek legnagyobb kedvence.  

A friss eper, a lágy vanília, az édes banán és a kakaó kellemes aromája fokozza a krémes banán-split ICE’N’GO egyedi ízét és színét!

Ez a színes, krémes, édes,  vattacukor ízű  jégkrém visszahozza az emlékeket és az érzéseket gyermekkorunk felhőtlen szabadságából. 

A karakteres édes dinnye
és a kíváló minőségű tej,
tejszín keveréke ez a krémes, jégkrém, amely a felnőttek kedvence is..

Ez a belga kakaóból, friss tejből és tejszínből készül jégkrém ropogós csokoládéval bevont ostyagolyócskákkal. Emlékeztetni fogja a bécsi ostya ízére.

A érett citrom íze keveredik a fanyar lime ízével egy habzó, frissítő limonádét idézve a nyári melegben. Laktózmentes, vegán termék.

Finom, tejszínes jégkrém OREO típusú csokis, roppanós keksz darabokkal. Harmónikus, mégis intenzív íz, amely krémes-roppanós élményt nyűjt.

Kóstolja meg a legfinomabb belga csokoládé legédesebb gazdagságát.A trópusi nap alatt termesztett kakaóbabból készül, élvezze a kakaó édes és kissé kesernyés illatát.

A csodálatos sárkánygyümölcs jégkrém enyhén fanyar, és érdekes, édes íze gyorsan kedvence lett minden gyermeknek. Laktózra érzékenyek is magabiztosan élvezhetik.

Az enyhén citromos sajttorta különleges, roppanós keksz darabkákkal egy nagyon érdekes íz élményt nyújt. Krémes tejszínes alappal készülő, különleges jégkrém.

Egy fantasztikus tejes jégkrém madagaszkári vaníliával.
Krémes, intenzív íze mindenkit elvarázsol.      A gyermekek és a felnőttek kedvence már évtizedek óta.

Ez az ICE’N’GO jégkrém maradandó élményt nyújt, nagyon intenzív joghurt íz mellett erősen érezhető az édes cseresznye is. Különlegessége kettősségében rejlik.

Intenzív, selymes  karamel jégkrém roppanós, sós golyócskákkal.
Felejthetetlen élményt nyújt gyermekeknek felnőtteknek egyaránt.

Frissít, pattog, roppan,
ROBBAN!
Ez nem lehet más, csak a robbanós cukorka jégkrém változata, egy egyedi különleges termék, nem csak gyerekeknek.

Ez a jégkrémünk narancsot, ananászt, passiógyümölcsöt, guavát és papayát tartalmaz, amely gyümölcsök keveréke frissítő ízvarázzsal
kápráztatja el.