8600 Siófok

Jégverem u. 10/b. Hungary

+36 30 526 5624

24/7 Customer Support

EURÓPAI PARTNEREINK

ICE'N'GO IN EUROPE

Mert nem mindegyik jégkrém egyforma! izgalmas! érdekes! trendy!

SZUPER PRÉMIUM JÉGKRÉM

Az ICE’N’GO egy nagyon különleges jégkrém.Apró 3-5 mm-es fagylaltgolyók érdekes formájukkal, gazdag színvilágukkal, nagyon finom ízükkel igencsak figyelem felkeltőek.  Ez a speciális jégkrémet papírpohárban, baseball sapkában, és előre csomagolt változatban is kínáljuk.

HOGYAN KÉSZÜL?

Az Ice’N’Go! természetes alapanyagokból készül, speciális kriogén technológiával. Az Ice’N’Go! -197 ° C-on készül, a tárolási és szállítási hőmérséklet -40 ° C, és -35 ° C-on értékesítjük.Az eltarthatóság 18 hónap. Különleges formájának, színének, ízének és illatának köszönhetően az ICE’N’Go! nagyon népszerű a gyermekek és a felnőttek körében.

ÉS HOGY NÉZ KI?

Cool 'n tasty! trendy! fresh!

KÜLÖNLEGES ÍZEK

SZIVÁRVÁNY

Kiwi, ananász, kék szőlő és a narancs miatt lett mindenki nyári kedvence ez a különlegesen hűsítő, friss jégkrém. Egy finom laktóz mentes, vegán nyári íz!

 

BANÁN-SPLIT

Színes, illatos, semmihez sem fogható!
Az érdekes és játékos ízű rágógumi  gyerekek és a felnőttek legnagyobb kedvence.

RÁGÓGUMI

A friss eper, a lágy vanília, az édes banán és a kakaó kellemes aromája fokozza a krémes banán-split ICE’N’GO egyedi ízét és színét!

VATTACUKOR

Ez a színes, krémes, édes,  vattacukor ízű  jégkrém visszahozza az emlékeket és az érzéseket gyermekkorunk felhőtlen szabadságából.

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

Friss tej

Kalcium

Természetes ízek

Szeretni fogod azért, ami benne van!

Imádni fogod azért, ami nincs benne!

Tejszín

Természetes színezékek

Tartósítószer mentes

Dolgozzunk együtt!