8600 Siófok

Jégverem u. 10/b. Hungary

+36 30 526 5624

24/7 Customer Support

EURÓPAI PARTNEREINK

ICE'N'GO IN EUROPE

Mert nem mindegyik jégkrém egyforma! coOOol! különleges! trendy!

JÉGRÉM GOLYÓCSKÁK

Az ICE’N’GO egy nagyon különleges jégkrém.

Az apró – 3-5 milliméteres – fagylaltgolyók érdekes formájukkal, gazdag színvilágukkal, nagyon finom ízükkel, igencsak figyelem felkeltőek.  Ezt a speciális jégkrémet papírpohárban, baseball sapkában, és előre csomagolt változatban is kínáljuk.

HOGYAN KÉSZÜL?

Az ICE’N’GO! jégkrém egy speciális kriogén fagyasztási technológiával, természetes alapanyagokból készül.

Természetes forrásból származó színeket és aromákat, és kizárólag első osztályú tejet és tejszínt használunk termékeinkhez.

A kiváló minőségű alapanyagok felhasználása iránti elkötelezettségünk több mint 20 éves múltra tekint vissza, hogy nagyszerű ízű desszertet biztosítsunk Önnek.

Különleges formájának, színének, ízének és illatának köszönhetően az ICE’N’Go! nagyon népszerű a gyermekek és a felnőttek körében egyaránt.

ÉS HOGY NÉZ KI?

Cool 'n colorful! trendy! fresh!

KÜLÖNLEGES ÍZEK

RAINBOW

Kiwi, ananász, kék szőlő és a narancs miatt lett mindenki nyári kedvence ez a különlegesen hűsítő, friss jégkrém. Egy finom laktóz mentes, vegán nyári íz!

 

BANÁN-SPLIT

A friss eper, a lágy vanília, az édes banán és a csokoládé kellemes aromája fokozza a krémes banán-split ICE’N’GO egyedi ízét és színét!

RÁGÓGUMI

Színes, illatos, semmihez sem fogható! Az érdekes és játékos ízű rágógumi, a  gyerekek és a felnőttek legnagyobb kedvence.

VATTACUKOR

Ez a színes, krémes, édes,  vattacukor ízű  jégkrém visszahozza az emlékeket és az érzéseket gyermekkorunk felhőtlen szabadságából.

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

Friss tej

Friss tejszín

Természetes ízek

Szeretni fogod azért, ami benne van!

Imádni fogod azért, ami nincs benne!

GMO mentes

Természetes összetevők

Tartósítószek nélkül

Dolgozzunk együtt!