Az ICE’N’GO! friss tejből, tejszínből, speciális, cryogenic technológiával ( -197 °C-on folyékony nitrogén fagyasztással ) gyártott mélyhűtött desszert. A kalcium,gyümölcslé hozzáadásával, természetes aromákkal készült hűtött desszert legfőbb sajátossága, hogy nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges anyagokat. Különleges színüket, a természetes színezékeknek köszönhetik. Az ICE’N’GO! tárolása - 40 – 45 °C-on történik, értékesítése pedig - 28 – 35 °C-on.
Több értékesítési ponttal találkozhatsz az ország területén. A hozzád legközelebbi ICE’N’GO! értékesítési pontot úgy találod meg leggyorsabban, ha használod az Ice’N’Go! telefonos alkalmazást.
ICE’N’GO! négy kiszerelésbenkapható. A 60g-os papírpohárban, a 80g-os baseball sapkában, a 100g-os "BALL"-ban a helyszínen tudod elfogyasztani. A 240g-os termoszban, akár egy óráig is fogyasztásra kész marad az Ice’N’Go!.Az előre csomagolt 100 g-os ICE’N’GO! amely a benne található színváltós kanállal felbontás után azonnal fogyasztható.
Az ICE’N’GO! hűtött desszert már az előállításában és az értékesítésében is nagyban különbözik a hagyományos gombócos fagylalttól. Az ICE’N’GO!-t -28-35°C-on értékesítjük, (ez körülbelül 20 fokkal hidegebb, mint ahogy azt a klasszikus főzött fagylaltnál megszoktuk), és - 40 – 45 °C- on tároljuk (ami 25 °C- kal hidegebb, mint a háztartási mélyhűtő). Az ICE’N’GO! ízvilága intenzívebb, gazdagabb, mint a hagyományos főzött fagylalté. Nem tartalmaz hozzáadott levegőt valamint nincs benne tartósítószer sem.
Az ICE’N’GO! jelenleg a következő ízekben vásárolható: Citrom-Lime, Eper, Rágógumi, Csokoládé, Banán Split, Édes dinnye, Vattacukor, Vanília valamint Sárkánygyümölcs és Csokis nápolyi.
Az ICE’N’GO! csapata elkötelezett híve az egészséges táplálkozásnak, éppen ezért nagy odafigyeléssel állítjuk össze receptúráinkat. Termékeink nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat. Az ICE’N’GO! friss tejből, tejszínből készül, a gyerekek fejlődéséhez szükséges kalciumot és szőlőcukrot is tartalmaz. Különleges, de mégsem nagyon élénk színét 100%-ban természetes színezőanyagoknak köszönheti.
Ha gluténérzékeny vagy, akkor a Csokis Nápolyin kívül mindegyik ICE’N’GO!-t fogyaszthatod. Ha laktózérzékeny vagy akkor pedig a Citrom-Lime-ot és a Sárkánygyümölcsöt válaszd.
Sajnos nem. Az ICE’N’GO! hűtött desszert tartalmaz cukrot.
A háztartási mélyhűtő sajnos nem elég hideg ahhoz, hogy az ICE’N’GO!-t hosszútávon tárolja. A termoszban megvásárolt termék maximum 1 órát bír ki a mélyhűtőben.
Az ICE’N’GO!-t franchise hálózatban értékesítjük. A részletekért kérlek vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal.